Kommunens chef för byggnadsförvaltningen, Charlotte Rosborg, har fått sparken. Vi vet inte så noga varför, men eftersom det gäller Vänersborgs kommun har hon väl varit för nitisk, för ärlig och inte velat spela med i (s):s och (m):s fulspel. Kan hon ha motsatt sig byggnadslov som strider mot allt vad lagar och regler heter?? Fan vet. Fan tro’t.

Det här utmärker den här kommunen. Folk springer runt och är trevliga och dunkar varandra i ryggen men bakom ryggen smider man lömskeliga planer.

NÅGOT ANNAT
Vinter har återvänt med blåst, snö och kyla. Det var en aning jobbigt att cykla till och från jobbet igår (fredag 11/2), och inte blev det lättare av att folk (eller ska man säga kritter) i god ordning parkerade på cykelbanorna. Här utanför Gökungen (arena Vänersborg), fanns en utmärkt uppställningsplats tio meter längre bort. Man blir förvånad över folks dumhet.