Nyss såg jag tredje delen av Uppdrag Gransknings rapportering om Rysslands olika operationer i väst, hur man försöker sprida desinformation och destabilisera våra demokratier.

I programmet fick vi möta tre nyttiga idioter som gladeligt sprider dyngan som väller ut ur Putins hemliga attachéväska (*), och visst har man stött på dem, speiellt under året som gått sedan Putins folkmord i Ukraina började.
Jag har sett artiklarna i kommunisternas tidning Proletären där man hämningslöst gör sig till megafon för diktaturens Ryssland. Och det verkar som att intresset från Vänsterpartiet är, för att ta till i underkant, svalt – man vill ju inte skicka vapen och ammunition till de frihetstörstande Ukrainarna …. hmmmmm ….??? Men jag är absolut INTE förvånad. (V) har definitivt tappat all trovärdighet på sistone.

Jag har tom upplevt hur ett HiFi-forum upplåtit plats för spridande av lögner, och jag blir bara förbannad och besviken på hur människor som borde kämpa för frihet, rättvisa och demokrati har låtit sig korrumperas och, för att tala ur skägget, blivit Kremls lydiga analslavar.

FY FAN!

(*) Rysslands diktator följs av sina vakter där en bär en väska med en hopfällbar toastol där Putin gör 2:an. Det verkar märkligt och med tanke på att blott 1/4 av befolkning i skitlandet därborta har vattenklosetter, kanske det inte finns dass över huvud taget i Kreml …