I en artikel i kommunisternas tidning Proletären vill man att Ukraina och dess president ska vika sig för de ryska nazisterna under ledning av führern Vladimir V Putin, genom att sätta sig vid förhandlingsbordet.

Men det finns inget att förhandla om. Moskovia har fegt huggit ett grannland i ryggen, bombat, våldtagit, mördat, plundrat, kidnappat tiotusentals barn och förslavat befolkningen och tvingat på dem sin nationalsocialistiska smörja.
Det enda som gäller är att orcerna, de ryska SS-trupperna, lämnar allt ukrainskt territorium, lämnar tillbaka alla barn, och skickar tillbaka alla krigsfångar OCH CIVILA som torteras i de moskoviska koncentrationslägren.
Men detta fattar väl inte kommunisterna på Proletären. Vladimir Vassilevitj (eller Vladimirovitj – den ena är äkta den andra inte) Putin är väl fortfarande för kommunisterna, världssocialismens store rorsman idag, jämte diktatorn i Kina.

Men Proletärerna ljuger och ljuger och ljuger och det är lätt att anta att man mottar en hög ryska pengar för att sprida sina lögner.

Den här artikeln i kommunistblaskan Proletären klargörmed smärtsam tydlighet att man försvarar moskovias folkmord i Ukraina. Artikeln är så fylld med lögner att den är rent skrattretande:
https://proletaren.se/artikel/vad-tycker-egentligen-proletaren-om-ryssland-och-kriget-i-ukraina

Även den här artikeln visar tydligt hur de svenska kommunisterna stöttar en nationalsocialistisk despot och hans Dirlewangers härjande i ett grannland:

https://proletaren.se/artikel/hur-gar-det-ukrainas-motoffensiv

Proletären för ofta fram det löjeväckande argumentet att Ukraina PROVOCERADE fram folkmordet genom att närma sig EU och NATO. Att despoten i Kreml svarade på “provokationen” visar att Ukraina hade alla skäl att skaffa sig skydd mot nationalsocialisterna i Moskovia.

Kommunisterna på Proletären hyllar de värsta förtryckarländer man kan hitta på kartan. Nordkorea är ett drömland och Mao Tse Dongs mord på 60 miljoner kineser blundar man för.
Avslutar med Maos egna ord:

“(Japan) doesn’t had to be sorry, you had contributed towards China, why?Because had Imperial Japan not started the war of invasion, how could we communist become might powerful? How could we stage the coup d’état? How could we defeat Chiang Kai Shek?How are we going to pay back you guys? No, we don’t want your war reparations!”