The plot thickens, som det heter. Arenahistorien tar nya vändningar hela tiden. Nu senast när det står klart att en utvald skara politiker och tjänstemän visste redan 2007 att fanskapet (Arena Vänersborg aka Gökungen) skulle bli mycket dyrare än vad som var beslutat just därför att projektledaren beslutat något helt eget. Detta ledde till en polisutredning vilken nu säger att S Anders Larsson saknar uppsåt och därför inte kan åtalas.
Vi är många som menar något helt annat – det fanns ett helvetes uppsåt men jag ställer frågan:
Vad drev S Anders att, i strid mot fattade beslut, trots vetskapen om att han skulle överskrida byggkostnaden ett par gånger ändå se till att WSP uppförde den dyra, fula och dåliga bandyhall vi har fått på halsen? Vad i helvete drev människan att försnilla dubbelt och tredubbelt mot som var beslutat???