Jag offrade mig och klev upp i talarstolen (såg ingen stol) på kvällens kommunfullmäktigesammanträde för att presentera min motion om behovet av en friidrottsanläggning i Vänersborg. Observanta och engagerade personer hade gjort mig uppmärksam på att den anläggning som fanns i kommunen – Frändefors var i ett bedrövligt skick.

SAAB har sett till (eller inte sett till) att sköta sina betalningar till underleverantörer och logistikfirmor (Schenker). SAABs store räddare säger att dessa firmor bara vill ha mer betalt.
Samtidigt har SAABs VD meddelat att han avgår och Spyker-SAABs store sponsor Vladimir Antonov står och knackar på Riksgäldens port och vill bli accepterad som huvudsponsor. Jag har en bestämd åsikt om Antonov och tycker det hela verkar MYCKET konstruerat för att han ska släppas in. Vad sedan denne self-made bankir har för planer vet jag inte, men jag skulle som SAAB-anställd börja titta mig om efter ett nytt jobb och som näringslivschef i en SAAB-kommun börja jaga ersättningsjobb.