Ja, hur kan en ärkekommunist och antikapitalistisk antiimperialist som jag ta hustrun med mig på en resa till detta fördärvade hamburger-land?
Tja, vad svarar man på sådant?!smiley
Folk hoppar fallskärm, skidar över Nordpolen, simmar med hajar och mycket annat för att få sina adrenalinkickar.
Tycker att våra USA-resor ger rejäla kickar som man lever gott och länge på. USA är ett stort land med högst varierande landskap och klimat. Det är öknar, träskmark, berg och oändliga majsfält. Det är 50 graders värma och snöfall och kyla. Och allt upplever man under loppet av några dagar om man har lite bråttom.
Människorna är trevliga, öppna och serviceinriktade; inte som svenskar precis (vill inte svenska barer och restauranger sälja??).
När man åker runt för att bese fantastiska platser är tillgängligheten mycket god. Man bor och äter billigt och möjligheterna till shopping behöver jag väl knappt nämna.

Nackdelar då? USA ligger långt bort med en lång resa att företa – kostar pengar. Det kan vara besvärligt att komma in i landet. Redan innan man åker ska man registrera sig noga och uppge alla sina terroristförmågor/kontakter. Det gäller när man beställer sin flygbiljetter och fyller i formulären till ESTA (inresetillståndet) att få med alla siffror och bokstäver och att man stavar sitt namn rätt, har rätt passnummer osv osv.

Det är snart dags att fara och flyga och jag förutsätter att jag har tillgång till internetanslutning så jag kan dela med oss av våra upplevelser på USA-bloggen:

USA-BLOGG

Morsning så länge.