… tog det innan Svenskarna sparkade in första bollen i San Marinos mål. Grabbarna i Arenan hade meddelat att om det stod 0-0 efter 44 minuter skulle de slå över på Idol.
Att det inte gick bättre än så kan ju bero på att svenskarna spelade i uppförsbacke.

Nu var det inte fotboll det gällde utan arenan. Under ett kort besök förra veckan tillsammans med kommunfullmäktige berättade arenafolket att det skulle behövas utrustning för ca 4 miljoner för att få arenan FULLT användbar till icke-isiga evenemang, dvs att hindra att publik frös rumpan av sig.
Jag ville veta mer detaljerat OM det kanske var bättre (större intäkter) att skippa isen och köra evenemang och allehanda sporter som inte krävde is. Jag ville ha reda på, i detalj, vad de önskade åtgärderna innebar.
Även om jag är kritisk till arenan, eller för att vara noggrann med ordvalet, kritisk mot hanteringen av arenaprojektet, tycker jag det är viktigt att ha all tillgänglig information innan beslut fattas om eventuella åtgärder och investeringar.
Det är alldeles för lätt att fatta beslut på illa genomtänkta förslag med stora “visioner” och lika lätt att avslå på förutfattade meningar.