Det är märkligt att specialdemokraterna har lyckats få till tre partiledare som varit riktigt bossiga. Godsherre Persson var en synnerligen otrevlig och mästrande typ och frau Mona hade en alldeles egen idé om hur man sköter en privatekonomi.
Den senaste i raden av höga socialdemokrater är en smålänning (oskarshamnsbo egentligen) med grånad mustasch. Efter mycket onkande och konkande bland lämpliga objekt till partiledarrollen valdes denne snubbe som har alldeles för mycket gemensamt med sin föregångare. Inte hon med stilettklackarna utan han med gummistövlarna.
Det dröjde inte länge förrän ett gäng osedvanligt ruttnande och stinkande lik drogs ut ur hans garderob; han hade fuskat med ett speciellt politikerbidrag till dubbelt boende och han hade fuskat med reseräkningar. Tänk så speciella våra toppolitiker kan vara, och så innovativa. Märkligt att vanligt folk inte omfattas av det liberala och förlåtande regelverk dessa herrar och damer omfattas av. Lägg huvidet på sned och se ut som om du ångrar att du försnillat skattebetalarnas pengar och du är förlåten; du hade ju inte ont uppsåt. Det ska jag prova med om jag någonsin hamnar i knipa – Jag hade ju inte ont uppsåt när jag sköt ner 47 människor på torgmarknaden ….

I veckan fick vi veta av patron Juholt … eller heter han Ljugholt?? … att det var medias fel att han hade de stinkande kadavren i sitt klädskåp. Hela affären var en mediahistoria.
FAN! Man börjar ju bli riktigt förbannad på sosse-Håkan! Tar fanstyget inget personligt ansvar alls??!! Det är det fegaste man kan göra, att skylla sina egna fel och övertramp på någon annan som dessutom hade civilkuraget att meddela de arma stackare som har att välja regering om tre år; ska vi ha en högerregering (som gått åt vänster) eller ska vi välja en hoper självgoda storpampar som visat sig duktiga på rofferi?
Som lax på maten …smiley … låter Juholtaren meddela att när det kommer till partiledardebatter/utfrågningar är det minsann han som säger vem som ska få vara med och vem som ska stå bredvid vem. Om journalisterna inte respekterar …. RESPEKTERAR!!!!????? Det är ju för fan Juholt som saknar respekt. Först driver man ett antal sosseväljare till till ett obekvämt parti och sedan vägrar man respektera vad dessa asförbannade väljare har gjort för val. Det är så LÅGT och så FEGT och så förbannat rRESPEKTLÖST.
De här sketna utspelen hör(de) hemma i de gamla socialiststaterna men Juholt kanske längtar tillbaka till tribunen där han kan få massornas respekt …


Alla är vi jämlika, men en del är mer jämlika än andra!