Ute smäller det. Nu är väl folk skapligt nyktra för att hantera nyårssmällare, fast det är väl ungar som är ute nu. Lite senare kommer deras föräldrar ut med det grova artilleriet. Då går det ofta snett. Precis som i statistiken över drunknade eller rattonyktra dyker unga onyktra män upp i skadestatistiken. Blir man förvånad?!

Min dröm ….

Jag har uppfattat att extrema judar gett sig på på människor för att med fascistiska metoder tvinga på dem massa konstiga bud och lagar. I länder runtom medelhavet (söder och öster om) har det successivt blivit tuffare för människor att leva fritt; religionens diktat blir strängare och hårdare för varje år som går. På julafton visades katolska kyrkans högste ledare, Joseph Ratzinger aka Benedictus XVI, upp i en oändligt lång mässa. Denne Ratzinger har i olika påbud försökt kränka människor och deras behov av frihet och demokrati.
Tänk om alla dessa religiösa ledare, vilka också har gjort sig till politiska ledare, slog sig ihop och bestämde sig för att dela ut religionen till människorna att bära sina gudar och åbäken i sina hjärtan och själar och leva sina egna liv så som de ville själva. Ingen mulla, påve, patriark, rabbin eller andra självutnämnda gudsmänniskor skulle längre berätta att de hade intentioner eller ens försöka införa begränsningar för folk.
Men det var bara en dröm. Det religiösa förtrycket fortsätter nästa år också ….