Thorsten Flinks rumpgrepp har varit veckans snackis. Men är inte hela den här historian bara en massa mediasnack. En obegåvad komiker, som enligt många skulle vara lika rolig som Björn Gustavsson (och det säger ju egentligen ingenting) inbjuder Flinkmannen till kramfest efter att ha hånat Afroditerna och deras gäddhäng. Komikerns farsa skyndar till undsättning och Thorsten gör en halv pudel. Guuuuu så spännande!!!!
Imorgon är det dags igen. Vad ska DiLeva ta sig till, månne? Ta Gina Dirawi på bröna?? Vi väntar med spänt intresse.
Jag kan förstå att pressen lägger allt krut på allt som händer runt omkring denna “tävling” eftersom tävlingen i sig och alla bidrag är så så fruktansvärt dåliga att det är att kategorisera denna skit som “föga tittarvänligt”.

Reinfeldtarn har föreslagit jobb tills man fyller 75 år. Alla gapar och skriker men jag fattar vad det handlar om. När 30- och 40-talisterna tömt alla pensionsfonder som finns att tömma kommer vi 50- och 60-talister (och troligen även 80-, 90-, 00- och 10-talister) att fara tvungna att EN GÅNG TILL jobba ihop till en skiten liten slant till vår ålderdom, eftersom det stora fläskberget levt loppan och åkt till Thailand för VÅRA pengar.

På radion intet nytt. Jag pratade med en mycket trevlig människa som hade viss insyn. han sa att lokalradiostationerna fick en lång lista med kvalificerad lavemangsmusik som de skulle spela varje dag. Temat är genomgående enfald. Vi tvingas höra på rejält usel musik framför av Lady Gegga, Veronica Maggio, Tove Styrke, Amy Winehouse med flera, alltmedan kvalitetsmusik skräms iväg till något obskyrt hörn.
Noterade också att nyheterna på radion refererade till Pol Pots nationalistgäng som “kommunister”. Inte ens i boken Kommunismen Svarta Bok betraktar man Röda Khmererna som kommunister; möjligen nationalister.

En allvarlig fråga: varför visas det bara strunt på alla kanaler fredag och lördag kväll?