En gång i veckan droppar det ner en riktigt usel reklamtidning i vår brevlåda. Om det inte vore för att jag vaknade av slamret skulle jag nästan varit tyst, men när denna skrift mer och mindre är en ren reklamskrift för Bertilssons IFK och nu, Berts Ursandsprojekt, har jag svårt att täppa till matklykan.
Bert ska bygga en barnpool i Ursand, men bilder i blaskan visar en vattnig hoppborg ungefär sådan man skulle kunna köpa på Rusta eller Harald Nyborg; varför ett helt uppslag i en lokalblaska??
Vänersborgaren har en förmåga att hylla IFK (det kommunalt avlönade bandylaget) och dess övergud Berilsson och skriva massa positiva saker om den fallfärdiga plåthangar som S Anders Larsson lät uppföra för nära en tredjedels miljard svenska pengar.
Vad fan, tänker herr Lind som är är Vänersborgarens ansvarige utgivare???
Har hört om partikamrater som försökt skriva saker i tidningen och som ständigt blivit refuserade. Sanningen gör ont…..

Och en annan sak som visar hur förbannat sketen Vänersborgaren är, man skriver om Adam Frändelids motion i KF där han ber om en utredning om huruvida man kan ställa upp med ett friskvårdsprogram för kommunalt anställda. Håkan Lind skriver om att kamrat Lind äskat ett friskvårdsprogram, men det är ju något helt annat.

Det räcker med en tidning som inte är ifrågasättande, TTELA, låt oss slippa Vänersborgaren!smiley