SNEV, SVEN, VENS … man kan, om man är lagd åt konspirationsteorier, försöka kombinera bokstäverna i namnet på det konsortium som köpt SAABs konkursbo.
Jag fick lyssna timmar idag på P4 Västs rapportering om köpet och det myckna spekulerandet och de ständigt positiva rösterna.
Frågorna som kunde ställts och de röster som kunde andas viss skepsis och negativism uteblev.
För det första VAD är det NEVS har köpt egentligen? Det finsn ju inget innehåll i företaget, ingenjörerna är borta och produktionspersonal behövs inte än på flera år. Namnet SAAB kanske inte släpps fritt som man vill …

Jag tror innerst inne att 100 pers får jobb på fabriken för att montera ner allt och skicka till Kina och så står alla glada och positiva hurra-ropare med en väldigt lång näsa. Har man inte lärt sig något efter den sista skojare – Victor Muller?