När
P4 Väst
började sända veckans sommarpratare i repris gav tom jag upp –
“Sätt på Rix FM”, sa jag till Roger. När sedan allehanda falsksjungande
damer (nåja) med namn som Adel, Agnes, Amanda Jensen och så det där
gräsliga svenska bidrag till ECS: lalalalalalalalavv, drog jag på
hörselskydden och anmodade Peter att börja kapa plywood. Inget dränker
den där vidrigt underkvalitativa dussinmusiken så bra som plywoodsågning.
Tror INTE jag orkar lyssna ens på min kvalitetsmusik den här helgen.

Nästa vecka börjar skolorna igen. Jag fasar för att tvingas dela cykelbanan med slöa och slappa tonåringar som dräller runt och tror de är oövervinnliga. Varför skulle de annars stå kvar när jag kommer farande på min cykel. Nån gång, är jag rädd, låtsas jag förutsätta att ungarna flyttar på sig och jag ger fan i att väja.
Borde nog skriva att äldre svenskar. speciellt medelålderskvinnor i korta vita jeans är duktiga på att på cykelbanan och undvika att flytta på sig när det kommer cyklister. När man ringer i ringklockan, stannar de och vänder sig om, som om de vill se döden i vitögat. Någon gång var det någon som ropade efter mig, “Hej på dig, med …”. Jag borde kört av hennes lårben …smiley

För att spara pengar till Bertilssons pissbandyhall har man stängt av fontänen i kanalen. Hur djävla dum i huvve kan man bli??? Och när det kommer till den djävla bandyhallen och de av kommunen avlönade fjantarna som skrinnar runt därinne, jagande en mikrominimal orange boll, måste tidningar och radion beskriva sin beundran gång på gång på gång. Är vi trötta på att höra om Bandyhallen, Bertilsson och IFK? JAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Jag läste en rätt skrämmande sak, eller hörde jag. Det är lite smått spännande att se amerikanske polisserier där man ibland hänvisar till Stockholmssyndromet. Tänk att vi utfört ett stordåd i det här vesiga landet. Något annat vi är kända för är de så kallade balkongflickorna. Fast där handlade det om att polisen INTE gjorde några ansträngningar att utreda de oförklarliga olyckshändelserna.

Det känns inte mycket bättre men jag har fått vräka ur mig lite i alla fall …