Idag var det (moral)panik i Västsverige. Angelique Hvalgren-Johansson på P4 Uddevalla … P4 Väst, bestämde sig att fylla sitt förmiddagsprogram med Sex, Erotik och Porr. Mest blev det erotik och sex.
I två timmar serverades radiolyssnare ett program som var fint balanserat och utan excesser och där man faktiskt vågade tala ur skägget.
Det handlade om en kvinnlig regissör som gjorde erotiska filmer om senaste erotikboken som slår alla försäljningsrekord – 50 shades of Grey och prat med folk på stan. Visst ja, jag höll på att missa, ett besök i en affär som säljer sexhjälpmedel och intima prylar i Uddevalla.
Inget av de två timmarnas program var speciellt iögonfallande och definitivt inte anstötligt eller besvärligt. Tvärtom här briljerade lokalradion på ett sätt som är mycket ovanligt. Programledaren Angelique jämte den kader av medarbetare som stöttat henne ska ha FEM djävligt blanka guldstjärnor för ett bra djävla program! Ändå fick programmakarna ta emot en hel del besynnerliga reaktioner från lyssnarna:

Varför gör Ni reklam för sån skit? Det är ju bara en lurendrejeribranch
som lockar till synd och koppleri mm, det är ju förbjudet. Usch!


Märkligt att folk inte kan höra en seriös diskussion om sexualitet utan att dra in porr och prostitution. Jag vet att man har funnit ett samband mellan legaliserade bordeller och trafficking och att man i Australien märkte att när man gav tillstånd till porrklubbar förlorade man totalt kontrollen, men det här är något HELT annat.


Hon är hysterisk inget seriöst längre!!
Typiskt att hon har programmet om sex o erotik.
Nej radioväst återgå till seriösa programledare o ett seriöst program håller med gubben som prata.
Är ändå ingen kärring så vrider över till p3.

Vad avses med seriösa programledare? Människor som snackar runt om ingenting, ställer självbesvarade frågor och spelar intetsägande och könlös schlagerpop. Vill vi ha ändlösa spekulationer om en ny bilfabrik som är på fallrepet?

Hur i fridens dagar kan man sända ett sånt här uruselt program??
Nu har väl Radio Väst ändå nått botten, eller?
Har man inga bättre idéer till programpunkter så lägg ner lokalradion!
Vilka
lyssnare tror ni är intresserade av glasstavar m m??? Vi är från
medelåldern och uppåt och har erfarenhet så vi behöver varken det ena
eller det andra för att fungera normalt.
Ni borde skämmas!

Jag tror många medelålders söker nya utmaningar och sätt att berika och förnya sina sexliv. Erotiken och sensualiteten är inte borta för att snoppen hänger som krukväxterna när man kommer hem efter två veckors semester och slidväggarna är torrare än Atacamaöknen.
Toleransen är inte så hög. Jag är definitivt medelålders och tycker all som handlar om människor, människors problem och lösningar på dessa ska tas upp.

Jag undrar vad det är för fel på människor som måste använda s k
“sexleksaker” för att kunna njuta av sex? Vad är det för fel när man
måste tala om det? Får man kanske orgasm av själva pratet, eller?? Som
mordbrännare, dom brassar ju inte på i ensamhet utan ute med folk i
närheten,???
Ni behöver förmodligen terapibehandling, för att nåt måste vara väldigt fel när man inte kan ha sex på normalt sätt.

Vad är normalt idag? Vad fan är normalt idag??? Och vad eller vem bestämmer hur jag och andra ska ha sex. Om det passar mig med gummikläder, massageapparater, piskor eller turkmenistanska träskodanserskor ska ingen annan komma och bestämma över mig.
Men varför tjata om sådan skit på radion? Vad tjatar man om på radion? Allehanda strunt och trams som inte lämnar några spår efter sig. Kan man diskutera Lasse Stefans i ett heltimmesprogram, intervjua någon som hoppat hopprep över Saharaöknen eller bara berätta för lyssnarna att man har rörmokare i studion kan man prata om SM-sex, benwa-kulor och intervjua folk på stan som går loss på 6-tums skinnskor.
Jaja … jag blir bara trött när jag läser och hör hur folk argumenterar … nä, de argumenterar ju inte – fel av mig!