… och vi drar till USA där allt händer.

Det kan ju vara att träffa Santa. Fast i hur i helvete kan man kalla jultomten Santa?? fanskapet heter ju Santa Claus – Sankt Klaus, inte fan kan man väl kalla någon Sankt? Men folk har väl i obildningens tidevarv fått för sig att Sankt är ett namn. Träffar jag Santa ska jag fan i mig kalla honom Claus. Eller Klasse ..

I Chicago väntar mig en ny kamera. Firman som skulle reparare min gamla fick akut hjärnsubstans utan uppehåll, började hota med att stämma oss för att jag tyckt att det var barockt att inte inom rimlig tid fixa kameran eller höra av sig om något blev fel. Det positiva som kom ut från det hela var att kameran inte blev reparerad och jag blev tvungen att köpa en ny (BÄTTRE) kamera.

Det blir till att titta på stan på kvällen och hoppas att den är så (gräsligt) pyntad som man ser amerikanska städer vara i filmer.
Det blir till att dricka allehanda maffigt öl från Goose Island Brewery och jag hoppas hitta några flaskor udda drycker från Rock Town Distillery.

Det blir också till att önska alla som råkat titta in på denna gnällblogg ….