Jag tittade på aktuellt häromkvällen och njöt i stora drag när TVs reporter frågade ryssen på gatan vad han tyckte om svenskarnas rysskräck och krav på mobilisering då ryssarna funderade på att höja sin försvarsförmåga.
Jorå, man ansåg att Ryssland var ett fredligt land SIC!), att ryssarna inte utgjorde något hot mot Sverige (SIC!) och att vår rysskräck var klart överdriven och ett sätt att få mer (skatte)pengar till försvaret (Ja, gud i helvete).

Och så “hånas” Sverige och försvaret i rysk TV enligt Expressen.
Ska vi känna oss kränkta? Eller hånade? Nej, för fan. Att ens hålla på och ula om det här är larvigt. Det verkar som om Sverige är universums (eller Universums??) medelpunkt, att svenskarna är världens intelligentaste och politiskt korrekta folk och att allt andra gör mot oss är kränkningar och allt vi gör mot omvärlden är bara skoj och harmlöst.
Jag tycker Sverige är ett djävla pissland och och att svenskar är ett djävla pissfolk som inget vet och inget kan ….

Däremot är Tingelingskiten kränkande och hånande, om det är ryssen på gaten man hånar. Men om det gäller tyrannen i Kreml – GO FOR IT!

 

Владимир Путин: массовое убийство, педофил, диктатор, нацист, вор, лжец