Så kallad ukrainsk demokratisk demonstrant.


Så kallad pro-rysk aktivist.

Jag kanske har blandat bilderna, kan inte minnas längre. Spelar det någon roll egentligen. Vi har annars en egenartad förmåga att se allt i svart eller vitt, för eller emot. Det finns ju faktiskt gråskalor och att min fiendes fiende behöver inte vara min vän, och om jag inte är FÖR betyder inte heller att jag är EMOT.

Konflikten i Ukraina fyller mig en massa motvilja mot etablissemanget (i Sverige), mot en regering som inget fattar, mot media som agerar efter en alldeles egen agenda och “mannen på gatan” som bara tar in vad regering och Aftonbladet skriver.

Jag skriver inte mer om det här nu utan väntar besked om jag får ta in ett långt bidrag från någon som har gjort många noteringar om konflikten.

Hej på er och Glad Påsk!