Tänk om Nato försett serberna med vapen och ammunition under balkankriget!!! Tänk om Nato skickat bombplan och splitterbomer till syriska krigsmakten!!!
Vilket djävla liv det skulle blivit.
Men nu funderas det på att förse Ukrainas korrupta och småfascistiska regeriing med vapen för att stödja den etniska rensningen i östra Ukraina. Å andras är det inget att fundera över, för Nato har redan försett Ukraina med ammunition, specialanpassad för att bombardera skolor, barnhem och sjukhus. Svineriet känner inga gränser.
I veckan besköt de ukrainska fascisterna ett sjukhus. Uppenbarligen har president Poroschka med sina fascistiska och nazistiska hejdukar en speciell syn på genevekonventionen …
Eftersom vi varit utomlands en vecka vet vi inget om svenska mediers rapportering från inbördeskriget i Ukraina, men erfarenheten säger oss att rapporteringen är skamligt vinklad och stundtals propagantistisk.
Sällen för att inte säga aldrig rapporteras om de civila offren för fascisttruppernas bombardemang. Även om rysk inte media kan anses vara speciellt opartisk ges en annan bild: Ryska TV1.
Det rapporterades om artilleriammunition tillhandahållen av Nato och som används mot civilbefolkningen i öst. Har SVT rapporterat om det??
I Ukraina demonstrerar kvinnor – mödrar, hustrur – mot folkmordet i öst. Man vill dels inte skicka sina söner och män att mörda sina egna landsmän och inte heller riskera att få tillbaka dem i plastsäckar. Men om detta tiger svensk media.
Ukraina har skärpt inresebestämmelser för ryska medborgare. Om man tidigare kunde komma in på en ID-handling (inrikespass) krävs nu ett utrikespass. Ryssland har å sin sida inte ändrat några regler för ukrainska medborgare. Orsaken därtill kan vara att antalet desertörer ökat högst väsentligt. När skrev Metro, Sveriges värsta PK-tidning om sådant sist??

Mordet fortsätter i Ukraina och vi får inget veta utom att ukrainare är på flykt undan ryska bomber, och svenskarna stödjer fascisterna i Kiev …