Dagens Samhälle, SKLs veckotidning till politiker dristade sig till att granska de som granskade högerextremister åt Expressen.
Expressen avslöjade en rad personer på politiska poster och förtroendeposter och som hade åsikter som ansågs vara lite för långt till höger för att vara nyttigt i det nya trånga Sverige. Det kunde vara nämndemän som ogillade islam eller lokalpolitker som tyckte att invandringen räckte.
Själv ogillar jag rasism men att hysa en åsikt är, för det första ingen olagligt (ÄN!!!) och för det andra en rättighet vi, 30 år efter det magiska årtalet 1984, faktiskt fortfarande har kvar.
Ska då inte lössen utredas? Fan vet. Jag tror inte det tjänar något syfte att hänga ut folk och förfölja dem. De tappra män och kvinnor (de 300) som kämpar i mord- och våldtäktsbataljoner i ISIS varken hängs ut eller straffas – de ska ju få jobb och terapi för att komma över de hemskheter de i religionens namn har gjort. Jag tror samma modell funkar för en sverigedemokrat som tycker något om några andra. SDs representanter är inte dummare än några andra och att få vara med i olika sammanhang med folk som kanske tolkar demokrati, jämlikhet (nu skrev jag inte jämNlikhet – det är en annan och mycket modern sak …) och broderskap på ett annat sätt. Det goda kanske smittar av sig. Många av SDs representanter har noll och ingen erfarenhet av politiskt arbete och nödgas börja från noll – självklart blir det fel då. Men sverigedemokraterna som kanske kommit för att stanna måste också lära sig och om vi visar på goda exempel och emellanåt sätter dem på plats blir det säkert bra, eller bättre …

Hur var det nu med granskningen?? Jo, Expressen hade skaffat upplysningar av herrar Martin Fredriksson och Mathias Wåg.

Innan jag kort berör DSs skrämmande artikel om herrarna ovan kanske man kan påminna sig andra goda socialister med en udda inställning till mäsnkligheten:


Felis “Järnfelix” Dzerzhinsky


Nikolai Jezhov

Och kanske den värste av dem alla …


Lavrentij Berija
Den sistnämndes svarta bilar åkte runt i moskvanatten och plockade upp unga kvinnor till Berijas besynnerliga lekar.

Varför då dessa tre mördare och psykopater OCH SOCIALISTER.
Tja, varför inte. Mathias och Martin är inte riktigt där, men enligt artikeln i Fagens Samhälle står de fascistorganisationen AFA nära och har varit aktiva. AFA, jämte andra extremsocialistiska rörelser drar sig inte för vål, hot om våld och sabotage för att driva en vanvettig politik (om det nu är politik) och tysta motståndare.
Det är min innerliga mening att Martin och Mathias har med sin egen våldsamma bakgrund kontaminerat “bevisen” mot allehanda småfolk (i smeten) och “avslöjanden” i Expressen inte är värda någonting. Det känns lite som om Hells Angels skulle utreda en grupp småungar som ritar taggar på elskåp runt stan.

Dessa autonomia socialistgrupper har berörts i TV-dokumentärer tidigare och det som då sades var att somliga av dessa hade gott samarbete med främst vissa av Vänsterpartiets ungdomsförbund. Jag förutsätter att partiet centralt tar klart avstånd från AFA, Revolutionära Fronten, Reclaim the Streets, Rättvisepartiet Socialisterna och vad nu de här brunskjortorna kan kalla sig.

Hittar patrasket till den här bloggen blir väl jag också “granskad” och kanske får se om om en extra gång när jag går ut. Med de våldsbenägna kriminella som Martin Fredriksson och Mathias Wåg jobbar ihop med kan man aldrig vara trygg.