Jag har fått en ny hjältinna – Mona Walter. Hon kom från Mogadishu, Somalia och är en av väldigt få som vågar uttala sig mot islam. Eftersom hon lämnat islam för en kristendomen är hon villebråd för islamister och sådana finns det gott om i Sverige.

I dagens Dagens Samhälle presenteras hon i en lång intervju och det är bara att förskräckas när man läser hur servila de organisationerna är som skulle ställa sig bakom Mona i hennes kamp mot en fördärvlig och hatisk religion, men som istället stödjer fundamentalisterna.

Heja Mona!

En fin bild på människan med den ädla kampen mot trängsynthet och förtryckarmentalitet finns i Nyheter Idag: LÄNK. (*)

(*) Jag har noll koll på mediavärlden, så det finns väl risk att Nyheter Idag inte faller under PK-godkännande.
På tall om media och PK, jag har en åsikt om skittidningen Metro, men det tar jag sen.