Jag har som vana och princip att inte ha några andra nyårslöften än det jag haft de senaste 20 åren – att inte avlägga några nyårslöften nästa år …
Dock har jag ett gäng önskningar inför nästa år, fast jag misstänker att jag blir besviken och kanske bara borde dra täcket över huvudet, somna in igen och vakna upp lagom till 1 jan 2017. Sådant beteende drver inte världen framåt och med miljöpartister i regeringen kan man inte luta sig tillbaka och vänta på skit ska hända.
Sedan skulle jag gärna se en ny svensk regeringen UTAN de förbannat utvecklingsfientliga Ronson, Fridolin med kompani. Sedan kunde man ju se en annan statsminister än den kokte fisken. Koalitionsregering?! Kanske med Moderaterna. S och M är de partier som är mest pragmatiska ändå.
På tal om regeringar; hur vore det om de toppolitiker i Vänersborg steg ner, tog time-out för alltid. Kanske kunde muttra ett förlåt, medge att de felat, ljugit och gjort saker som missgynnat kommunen pch dess medborgare. Vi lär se ett slut på Palestina-Israelkonflikten innan dess. Vi kommer att se mer av Bo Carlsson och Ljungren innan den feta damen börjar sjunga.
Jag önskar mig att man faktiskt vågar ta upp ärenden på agendan som hittills tillhört SD. Det är dock en djävla skillnad att stjäla sverigedemokraternas partiprogram rakt av och att faktiskt börja diskutera invandringspolitik. Att bara lyfta ner dörren från gångjärnen och släppa in alla som vill in, försörja människor utan krav på motprestation kommer bara att ge oss massa förlorare. Att inte heller utnyttja människor med utbildning och erfarenhet borde rendera kännbara bötesstraff.
Jag vill att en seriös ägare går in i ex-SAAB. Ska man ta fram en elbil ska man titta på Tesla. Det Tesla gjort har varit att börja med tekniken och byggt en bil runt den; batterier och motorer. Att börja med en standardbil och försöka pilla in något elektrisk i den är som att pilla in sylten i en rulltårta i efterhand.
Högt på önskelistan är bra och tillgänglig sjukvård, men den önskan är så fåfäng att jag bara nämner det i förbigående.
Att ordet kränkt tas bort ur ordböckerna och att ingen ska kunna kalla sig kränkt bara för att denne (fan, höll på att skriva hen – jävla pissord) hävdar någon speciell personlighet alla 99.99999999% av befolkningen måste hänsyn till. Det lan inte vara så att de många måste anpassa sig efter de få.
Slutligen önskar jag mig en helvetes massa miljoner från Eurojackpot så jag kan lämna landet ch bosätta mig på ett ställe där jag inte får hjärtsnörp eller hjärnkallops var och varannan vecka och gärna där tidningen Metro är svartlistad. Tänk att man i världens mest socialistiska land efter Nordkorea, Kina och Kuba inte kan bli rik på hederligt arbete utan våra socialistpolitiker gör sitt yttersta att medelsvensken ska hållas på mattan, skatter som drabbar de många ska hållas höga, hyresgäster ska sugas ut, inte av bostadsbolagen men av Skatteverket til förmån för egnahemsägarna och bostadsrättsinnehavarna. När nötterna på Hyresgästföreningens rikskansli fattar det ……

Ja, Gott Nytt År 2016 då…