Det kanské beror på att jag själv inte ser något vettigt skäl att hålla sig uppdaterad av människor som kallar sig mina vänner, gör och vilka bilder de lägger upp på FB.
Om jag nu, i ungdomligt oförstånd, har lite svepande kallat alla facebookanvändare svagsinta, har jag väl gjort det, även om jag vet att det finns skarpa hjärnor därute.

Det är en sak som definitivt stör mig. När olika firmor kräver att jag ska gå in på fejsboken om jag vill ta del av ett erbjudande, delta i en tävling, skicka upp bilder till en radio/tv-kanal eller komma med kommentarer, synpunkter eller annat till olika kanaler för publik kommunikation.

Zuckerberg må ha skapat en jävligt kul grej, men det är en privat firma som står bakom, och dessutom en firma, vars ägare inte vill vara med och betala för att hans produkt sprids över jordklotet.

Hur skulle det vara om den som ville ha tillgång till TV och telefon, ha möjlighet att rösta i valen vart fjärde år, få inneha körkort också var tvungna att vara medlemmar i IKEA Family?! Det var en väldigt haltande liknelse men det är för hett för att jag ska orka tänka ut något bättre.