Jahapp, så är det dags igen.
Världens sämsta argumentation, kan man tycka, eller ‘guilt by association’ som termen är på filosofspråk.
Somliga partier vägrar delta i en manifestation till minne av Förintelsen, nazisternas mord på flera miljoner människor man ansåg som vara av en sämre sort; judar, romer, slaviska folk, jehovas vittnen, homosexuella, handikappade, bara för ett parti man har speciella åsikter mot, med viss rätta, också hade bjudits in.
Det är väl ganska klart vilka partierna är.

Jag förstår att det yttersta motivet ligger i att man är orolig att det rasistiska parti man har en åsikt om, ska kleta av sin brunsvarta färg på det mer rödaktiga partiet.

Jag tycker att ett parti som står på de svaga och utsatta människors sida faktiskt visar mer stake och engagemang om man ställt upp i manifestationen. Istället lockas man in på SDs planhalva och spelar samma smutstiga spel som SD; det är skillnad på dem och oss.

Jag kliver inte av bussen för att det sitter muslimer, katoliker, shintoister och andra religiösa nära mig, fast jag ser religionerna som det största hotet mot mänskligheten och mänskliga värden som jämlikhet, demokrati och allra främst hotet mot vår personliga frihet.

Parti hoppar av manifestation mot rasism