Vad i hela fridens namn händer i Korea. Kim Il Un verkar plötsligt vara rena mysfarbrorn trots att man vet att han farit hårt fram bland sina släktingar. Inte bara åker han till Seoul och myser med Sydkoreas president, han ska träffa Trump. Landets bordtennistjejer gör gemensam sak med Sydkoreas pingistjejer.
Nu får man inte säga pingis, det heter ju bordtennis men kan Nord och Syd närma sig varandra kan man säga pingis.
Sedan är man givetvis nyfiken på vad som är på G. Har Kim Il Un (vilket är hans förnamn?! Un?!) tröttnat på att vara grym despot, vill han visa upp ett gladare fejs för att diverse embargon ska lyftas eller har han dunkla planer i bagaget??
Innan vi dömer ska vi kanske passa på att njuta så länge det går.

I Sverige drar det ihop sig till slutet på prcessen mot uzbeken Akilov. Det är ju lite talande att denne mördare befann sig illegalt i Sverige och med sympatier för en muslimsk mördarsekt slktade ett antal människor i centrala Stockholm. Jag tror inte han var sugen på öl och stal en drickabil och fastnade med skon på gaspedalen. Ytterligare ett antal uzbeker har gripits, misstänkta för förberedelse till terrorbrott. Kanske de stora mängder gödningsmedel man beslagtagit skulle använts till ett rabarberstånd?!
Nu ska man väl inte skoja om det här. Jag förstår inte vad dessa människor gör i Sverige. Vi hör att de är förföljda pga sin religion i sitt hemland. Men för fasen, Uzbekistan är ju en muslimsk diktatur; hur kan man vara muslim och förföljas pga sin religion därborta? Och vad fan har dessa människor i landet att göra när det är så uppenbart att DE definitivt inte har tänkt sig bedriva välgörenhet??
Jag förstår att de senaste årens masinvandring lett till att man inte kan göra några djupare kontroller av vilka som kommit.

I Metro pågår en hetsig diskussion om Avicii och om han är Sveriges största musiker. Musiker?! Att sitta och knåpa med tonslingor i en dator halva natten har väl inget med vare sig artisteri, komponerande ller musikanteri att göra. Att grabben dog är djupt tragiskt men finns det ingen som kan ta ansvar för sig själv i det här landet?! Med sina hundratals miljoner borde han väl kunnat ordna upp sitt liv på något sätt. Vi andra ur pöbelmassa får finna oss i att sitta timvis på akutemottagningarnas väntrum med misstänkt hjärnblödning, gallsten och hjärtkallops.

På jobbet har vi skojat om att starta ett nytt politiskt parti. Alla platser från höger till vänster är ju tingade så enda riktningen detta parti skulle ta vore uppåt – Topppartiet. Jag vill ha tre P:n i rad.
Partiets stora frågor är förbud mot telemarketing, förbud mot religion i samhället (man får tro på vad fan man vill hemma, men i samhället ingen hänsyn till folks viskepligheter) och … vi fyller på vartefter.
Föreslagen partisymbol (mitt förslag) en edelwis – ja toppen.

(Hur många stavfel blev det idag?)