Jag har tillbringat lite för mycket tid för att titta på Youtube-klipp och lyssnat på idioter som utan bevis och med hemmagjorda fysikaliska lagar säger att jorden är platt.
Lyssna på dina sinnen, tänk fritt, säger de. Att våra, normala människors sinnen, säger att jorden är rund och vi tänker fritt, dvs prövar teorier mot verkligheten, funkar inte i plattjordarnas värld.

Visst kan man tycka att dessa låtsasfysiker som hittar på nya teorier i sina vilofåtöljer är harmlösa även om översteprästen, Mark Sargent, gör sig bra i media; pratar övertygande men när han ställs inför fakta avfärdar dessa med låtsasargument.

Men vad händer om människor med en “annan inställning” till olika vetenskapliga lagar och upptäckter plötsligt hamnar i en ställning där de får något att “säga till om”?

Vi ser hur religiösa fanatiker i USA trycker på om att skolor ska undervisa i vad som kallas Kreationism, alltså en utvecklingslära baserad på bibeln. Tänk om timmar i geografi och fysik ska läggas på att ge en alternativ världsbild – den platta jordens geografi?!

Kan inte hända här… jo tjosan!

Jag hittar tre klipp som jag lite knapphändigt ska kommentera:

Den här är ganska oskyldig men tänk om en större grupp av människor i vår riksdag t ex går på det här och tvingar fram pengar till forskning i fordom som drivs med fri energi. Peter Pederson var nog inte riktigt vaken när han kom på den här biljanta idén.

Vinddriven nollenergibil

Och så var det detta med kondensationsstrimmorna. Här är två politiker som gått på denna dundermyt och tittat på för mycket Youtubeklipp från folk som “vet sanningen”. Jag satt och väntade på att Pernilla Hagberg i det andra klippet skulle säga ILLUMINATI.
Tänk om en svensk regering lämnar en officiell protest till USA och beordrar USAs regering sluta bespruta Sverige med tungmetaller och virus. Det hade ju vara lika skämmigt som när Carl Bildt, i Sovjet, anklagade vår store granne att sluta med ubåtsintrång. Både svenska försvaret, ryssarna och USA var väl medvetna om att ubåtsaktiviteten var av NATO-karaktär.

Åsa Runander (C) om chemtrails

Pernilla Hagberg (MP) om chemtrails