I Belarus springer Lukaschenko runt med automatvapen, kallar sitt folk för får och råttor och menar på att, vill folket ha förändring får de visa det vid valurnorna, men då valen är riggade spelar det ingen roll hur många procent av befolkningen som röstar på de få kandidater som denne socialistiska mördare ännu inte haft ihjäl eller satt i fängelse.

Att hemliga polisen fortfarande kallas KGB, visar hur traktorreparatör Lukaschenko fortfarande vurmar för socialismens ideal.

I grannstaten Ryssland, kokar Putin och hans hejdukar gift för att ha ihjäl dem som ämnar avslöja hur genomkorrumperad regimen är, eller ämnar utmana landets diktator politiskt.

Fascismens idé uttryckt i ett par ord lyder “Allt inom staten – inget utom staten”, och är ju ett bra motto för socialismen.
Allt som händer i och utom Ryssland kan bara ske på direkt order av Putin, eller med Putins vetskap.

Dock har mordförsöket på Navalnyj hittills misslyckats, dels för att fallet fick alltför stor uppmärksamhet, så Navalnyj kunde föras i säkerhet till Tyskland, men också för att läkarna på kliniken i Omsk började behandla Navalnyj mot förgiftning och för att piloten, nödlandade i Omsk.

Intressant är att FSB utreder dem som såg till Navalnyj inte dog på resan till Moskva men inte dem legat bakom mordförsöket. Övervakningsfilmer från Tomsk flygplats har inte begärts ut, läkarna i Omsk blev informerade vad de skulle säga till media och polisen gjorde sitt yttersta att fördröja transporten av Navalnyj till sjukvård.

Det är dags för den civiliserade världen att sätta en stor djävla käpp i hjulet på Rysslands och Belarus ekonomiska cykelhjul genom att frysa de ryska och vitryska banditernas tillgångar, konfiskera fastigheter som samma skurkar köpt för pengar man stulit från folken i Belarus och Ryssland.
Att försöka förhandla med giftmakaren eller lill-Stalin är bortkastat, det enda detta skräp förstår är pengar.
Det är tyvärr rätt uppenbart att västvärlden inte ger något större stöd till folket på Minsks gator eller de ryska hjältar som kämpar mot korruption och förtryck.
I detta sammanhang ska påminnas om protesterna i Khabarovsk, där demonstranterna har hållit ut i halvannan månad men i motsats till slöddret i USA (Black Lives Matter) sköter sina protester snyggt, utan att plundra, eller hota någon och där man faktiskt fått ner sjuktalen i CoVid-19.
I USA däremot har demonstranterna sakta börjat hota civila och det kommer rapporter om plundringar av människors hem.