… och inte så lite störd.

Hustrun tittar på filmer från Minsk där folkmassor protesterar mot Europas siste socialistdiktator – Lukachenko.
Diktatorn, som vägrar avgå eller ens ta ett samtal med oppositionen har satt tusentals människor, barn, kvinnor och gamla, i fängelse, försökt mota bort journalister för att sanningen om hans metoder inte ska komma ut.

Lukachenko – hustyrann, missbrukare och psykopat

En kopp te skulle kanske lugna denne vitryske slaktare …

Det stör mig oerhört när jag hör Rysslands utrikesminister, Lavrov, uttala sig om krisen i landet. Han hävdar att det folkliga missnöjet är sponsrat av USA och västvärlden. Fast det borde han väl veta; hans dotter bor ju i väst och har i princip tappat sina ryskakunskaper …

I över 50 dagar har Chabarovsks medborgare protesterat mot att Putin eliminerat guvernören, Furgal, vilken gjort sig oerhört populär genom att satsa på bostadsbyggande och infrastruktur. Men svensk media tiger still.

https://www.youtube.com/watch?v=E2wMjJETr1k
Putin, drick te – föreslår Chabarovsk
Chabarovsk, du står inte ensam (Rysslands största rockgrupp DDT)

I Bashkortostan har det också protesterats. Moskva har fått för sig att mala ner ett par miljoner år gamla berg bestående av skal från forntida havslevande varelser. Bergen är helt unika i världen, men pengar luktar inte och Putin och hans hantlangare vill ha mer, så att göra vanlig hushållssoda av dessa unika berg verkar som ett sätt att få loss pengar till att köpa ännu en lyxvilla utomlands.
Men folk har satt sig på tvären och efter protester av ett helt folk har nu de berg som ännu inte skövlats skyddats.
Givetvis har våra media tigit om det här.

Kampen för att rätta Kuschtaj

I Tyskland har Navalny kommit ur förgiftningen och anses vara utom fara. Det betyder att det, av Putin sanktionerade, mordförsöket misslyckats.
Vi gläds över detta men det är tyst i våra nyhetskanaler …

Nya stolligheter i USA stör mig. Poliser som borde veta att BLMs anhängare tappar fattningen och massakrerar städer om man tar i för hårt eller till och med skjuter färgade i ryggen. Hur tänker dessa flodhästar i polisuniform?
Och hur fan tänker demonstranterna som plundrar och bränner affärer och småföretag? Eller de tänker inte utan ser ett gyllene tillfälle att tillskansa sig sådant som normalt skulle kräva lönearbete.

Och hur i helvete tänker de som eldar upp en baconlindad quoran? Det må vara tillbörligt, rätt och saligt att ha en sund och negativ attityd till religion men bokbål hörde mer hemma i nazismens Tyskland på 30-talet och även om quoranen och bibeln inte är annat än grova och våldsamma sagoböcker, borde bokbrännaren, som tidigare fått fan för sina åsikter, veta att även i Sverige finns folk som bara väntar på en ursäkt att få protestera genom att elda upp människors bilar och kasta sten på utryckningsfordon.

IDIOTER!!!!!!!!!!! Men jag vet fan inte vilka som är värst av dem ….

https://www.youtube.com/watch?v=zBpnm3DCE8w
Siste idioten är inte född.