Idag börjar DörrPosten, Vänersborgsbostäders kundtidning komma ut och inte bara till oss hyresgäster utan till ALLA kommunens medborgare.

Det är så dags att ångra allt man sagt och allt man visat upp, men jag fick läsa utkastet till artikeln och godkände den efter några smärre justeringar. Det finns några uppenbara fel fortfarande men jag tänkte lite “att va fan …”. Fia som står bakom författandet, inspirerad av en högre andlig varelse – JAG – fick några begränsningar, men i övrigt var det fritt fram.

Jag kan tillägga att foliehatten är en del av det där med att provocera, då jag prenumererar på en del kanaler på Youtube där diverse mer eller mindre farliga konspirationsteoretiker får brallorna neddragna och avslöjade som okunniga och manipulerande.

Imorse träffade jag Gunnar Johansson och meddelade att jag såg två scenarier framför mig; antingen att folk ringde in för att säga upp sina kontrakt eller att man upplever en anstormning av människor som bara måste bo hos Vänersborgsbostäder och gärna den där tokige korsettmannen ..

Glad sommar förresten!

Glad och glad när vi står utan regering efter att Nooshi visat sig ha ballar av stål och tycker att den futtiga procent av bostäder som byggs i landet och som skulle kunna drabbas av fri hyressättning är värd att kämpa för. Det där är ju egentligen ett problem för Storstädernas innerstäder och där har ju ingen dödlig råd att bo ändå.
Och de positiva kommentarer jag sett i de sociala medier där jag hänger kommer oftast från folk som, å andra sidan skulle drabbas hårt av en högerpolitik. Hur man som arbetslös kan rösta höger är en gåta.

Men inget ont utan att det har något gott med sig. Ett extraval kan ju innebära att vi slipper två reaktionära bakåtsträvare i svensk politik – Miljonpartiet och Kristdemagogerna.