Jag har blivit lite häcklad på ett forum eftersom jag uttrycker mig ganska (mycket) hårt om Galne Hunden Putin och hans fascistarmé som just nu bombar Ukraina sönder och samma i syfte att utplåna den ukrainska staten och den ukrainska folksjälen, medan jag tidigare uttryckt mig mer positivt om Adolf V Putin och hans RyZZland.

Någonstans kom jag att att uppfatta att RyZZland var på rätt väg mot demokrati och kampen mot korruption.
Någonstans snappade jag upp att banderister (de som Putler kallar ny-nazister … eller tvärtom) höll på att ta över i Ukraina, att nazisttrupper fajtades i östra delen av landet mot folk som inte ville tillhöra Ukraina.
Någonstans dök det upp att Krims befolkning röstade för att tillhöra RyZZland.
Och så fick jag tag i en bok av en schweizare – Guy Mettan – i vilken det stor klart och tydligt förklarat varför vi älskar att hata RyZZland, och som för fram många av de skäl Putler fört fram till det sanslösa angreppet på Ukraina.
Det var så här det måste vara – RyZZland och Putin är den goda kraften, Ukraina och dessa presidenter den onda (tillsammans med NATO, USA och väst i största allmänhet).

Så tränger det in massa utifrån. Några “turister” försöker mörda en ex-spion (Skripal) och hans dotter. Några “affärsmän”, däremot lyckades giftmörda Litvinenko, som dels hade besvärande information om korruptionen inom KGB och information om Putin (hans pedofili? – Jupp, Putin är en pedofil.).
Putlers terroristkompis i Tjetjenien Kadyrov mördade journalisten Politkovskaja och oppositionsledaren Boris Nemtsov.
Vi får uppleva det riggade valet i Belarus, hurusom lill-Stalin fängslar guvernören Sergei Furgal i Khabarovs med uppdiktade anklagelser och slutligen hur mördaren i Kreml försöker mörda Alexei Navalnij.

Nu är det stopp! Med allt detta som visar vilken tyrann och despot V. V. Putler är kan man bara inte vara putinist och det är SÅ uppenbart att denna hönsskit i RyZZlands historia måste bort och att har man en gång uttryckt sig positivt, är det hög tid att “pudla”.

Folkmordet i Ukraina skulle vara droppen som får glaset att rinna över, men det har redan hänt.

Att förstå hur det ligger till, tycker jag detta, föga smickrande, familjefoto säger ALLT.

Putler har lånat hela sin retorik av Adolf Hitler och har börjat använda sin idol Josef Stalins metoder.

Den här massmördaren förtjänar en omärkt grav långt ute i en skog nånstans.