Man kallar människor som säljer sina kroppar för prostituerade och ofta använder grövre benämningar som hora, fnask, slyna. Men vad kallar man någon som sålt sin själ, sitt samvete, sin integritet, sitt förstånd och sin begåvning för att bli ett struprör (tänk miljömupparnas språkrör) åt totalitära massmördare?

Källa: https://www.bitchute.com/video/VdvlNNyu7LNM/

Det var någon som tyckte att en svensk bloggare som hämtar mycket av sina “fakta” från ryska sanningsministeriet (George Orwell 1984) gav en bra och nyanserad bild av “specialoperationerna”. Människan var svenska och en länk till lögnerna hon förmedlar från Kremls massmördare är bara så vidriga att jag inte förmår se vad mer denna nyttiga idiot förmedlar.

För det är synd om Vladimir Adolfevitj Stalin, RyZZlands diktator och ärkedespot. Inte nog med att Väst och NATO var dumma mot honom när han ockuperade Krim och sa att det var mot alla internationella konventioner, vilka även Ryssland ratificerat. Och så var det synd om Malen (Putin liknas vid en sådan där grå “fjäril” som bara skitar ner) för att Ukraina valt att arbeta för att demokratisera landet och närma sig den civiliserade och mer demokratiska Västvärlden och fjärma sig från det totalitära Ryssland.

Sedan var det synd om honom och hans gröna män som gav sig på Ukrainas östra delar och påbörjade ett inbördes krig. Putins struprör menar på att ukrainarna har förföljt och bombat den stackars ukrainska befolkning i de ukrainska områdena Donetsk och Luhansk. Den informationen kommer från Putins sanningsministerium givetvis. Vi vet att det pågått ett proxykrig mellan Ryssland och Ukraina och vi minns hur Rysslands soldater sköt ner ett civilt flygplan. Fast det var väl synd om de ryska mördarna att de skulle råka göra det …

Vår bloggare uppge att Volodymyr Zelenskiy är narkoman och gömmer sig i Polen och att Ukrainare högt och lågt ÄR nazister. Konstigt det är ju samma husbonden Putin säger. Men var gömmer Putin sig då? I en grotta i Altaj .. modigt av denne he-man. Djävligt modigt. Men det sägs inget om det modet av vår femtekolonnare.

Det uppges att ukrainarna (nazisterna och knarkarna) mörkar och ljuger om förstörelse och folkmord för att få Putlers militära specialoperation att likna det folkmord det faktiskt är. Att människor som mördas eller såras är skådespelare som sminkats för att agera offer. Troligen har väl filmstudior i Ukraina byggt kulisser föreställande bombade hus också.

Källa: https://floridagoodfriday.com/the-russians-bombed-a-childrens-hospital-in-mariupol/

Jag har inget annat att säga än att det begås de mest vidriga övergrepp i Ukraina, folkmord, våldtäkter, stöld och plundring och olagliga deportationer av civilbefolkning. Avsiktligt bombas sjukhus, skolor, barnhem och räddningsarbetare. Det här är ett FOLKMORD, och att svenskar ljuger om det och upprepar mördarnas propaganda är en skam.

Här en kort Youtube-film som beskriver putivisonen (slang för Putins TV-kanaler):

Sedan var det människan som gjort sig till Sveriges putinmegafon (läs på egen risk – men se till att monitorn är utom räckhåll och ta på grytvantar för att minska huvudskador):
https://jennypiper.blog/2022/03/24/experter-har-varnat-for-krig-i-decennier-utan-att-det-horsammats-och-nu-slapps-mer-information-om-det-ukrainska-biolaboratorienatverket/

Påminner mig plötsligt en annan sådan megafon som spred lögner och giftig propaganda, den infamöse Lord Haw-Haw, eller William Joyce som han egentligen hette som prostituerade sig åt nazisterna under andra världskriget.

Källa: https://www.spectator.com.au/2017/07/the-infamous-four/