Nu rullas de ryska krigsbrotten upp, ett efter ett. Hästansiktet och lögnhalsen Lavrov kokar ihop en soppa med lögner och presenterar dessa, fast han vet sanningen. För just detta finns ett passande ryskt uttryck – fiskens huvud ruttnar alltid först.

Bevisen för Putins armés folkmord i Bucha är besvärande och ännu mer besvärande är att trots alla lögner putinazisterna presenterar går de att vedersäga. Offren för denazifiering var inga skådespelare utan låg på gatorna långt innan de ryska SS-trupperna gav sig av.

Än mer besvärande är när svenska “medier” på yttersta bruna högerkanten har sålt sig till Kremls putinazister och upprepar Lavrovs lögner. Hur man i ena sekunden kan uttrycka rent rasistiska åsikter och att i andra stunden upprepa Putlers skitprat om att avnazifiera Ukraina är obegripligt. Är man för nazismen eller är man emot den?? Eller för man fram nazistpropaganda när det passar och brölar om anti-nazism när det passar. Dessa duktiga och nyttiga idioter som säljer sig som ryska hotellfnask skulle man kunna karaktärisera som “Ни мяса ни рыба” – varken kött eller fisk, utan allehanda slingrande kräldjur, femtekolonnare, överlöpare.

Bucha kommer att läggas till en lång rad platser där allt mänskligt sunt och förnuft offrats för sanslösa ideologier och eller ren utarmning av mänsklighet:

Dresden
Guernica
Song My
Oradour-sur-Glane
Lidice
Srebrenica
Katyn
Mosul
Aleppo
Deir Yassin

Vi kallar folket som tvättat sina hjärnor i Putins lut och såpa för ‘putinister’. Men eftersom Putins och hans low-life har tagit upp rent nazistiska slagord och propagandistiska uttryck och dessutom uppenbarligen har gett sin armé fria tyglar att härja som värsta sortens Dirlewanger-brigader är det uppenbart att Ryssland har blivit en naziststat och Putins nyttiga idioter, inom och utom landet, får man väl då kalla ‘PUTINAZISTER’.

Man kan stödja Ukrainas försvar mot den ryska terrorn:
Köp body armour eller ryggsäck.
Betalsida.

Ett till konto för att ge pengar direkt till Ukrainas försvar.

Amnesty

UNHCR

Källa: https://lawntennisnews.com/zelensky-visits-bucha-vows-to-hold-russia-accountable-for-genocide/

СЛАВА УКРАИНЕ