Tidningen ETC har brutit samarbetet med Kajsa Ekis Ekman, troligen för att hon i en debattartikel fört fram toksaker om Ukraina, då speciellt om tidningen KyivIndependent, vilken skulle vara nazistsmittad. Hon har också uttryckt tankar om att Putins propagandamegafon Russia Today skulle förse världen med kvalitativ skit … menar kvalitativ journalistik.

Hon gnäller och frågar “Hur ska man kunna ha intellektuella om de ska leva i skräck för att få sparken?” Jag måste säga att intellektuella inte sprider lögner och propaganda. Om man skiter det blå skåpet fullt, får det konsekvenser. Att måla ut sig själv som människosläktets frälsare och samtidigt sprida dynga. går inte ihop och är inget som SKA rendera nån guldmedalj av tredje ordningen.

Madam Ekman kan inte annat än betraktas som en (o)nyttig idiot åt RyZZlands diktator Putin och genom att använda argumentationsfel, indirekt försvara folkmordet (hoppsan där argumentationsfelade jag själv) i Ukraina och massvåldtäkterna av kvinnorna.

Fast kan det vara så att hon ser ukrainarna som nazister och Putin som den store socialistiska hjälten som ska ge ukrainarna tillbaka sin frihet ….