Erik Andersson, kommunistpartiets ledare i Gislaved, har också sålt sig till Moskvas Sanningsministerium och ropar ut falskheter och lögner på sociala medier.

https://www.expressen.se/nyheter/kommunpolitiker-i-gislaved–sprider-rysk-propaganda-/

Tidningen Expressen har granskat ett flertal inlägg på sociala media där Andersson upprepar vad Kreml basunerar ut och när han pressas viker han undan lite och hänvisar till “oberoende” källor.

Det människor som Andersson missar i sina beskrivningar är dels att de fallit offer för konspirationsteoretiker som letar efter mikroskopiska bevis för att, i detta fall, Rysslands naziarmé givetvis inte farit fram som en furie och mördat, våldtagit, skändat och plundrat när det finns så oerhört starka bevis, både i form av foton och filmer och dessutom vittnesmål från civilbefolkning och ryska soldater som skryter om sina bedrifter.

Expressen avslutar artikeln med Anderssons ord:
“Det är inga lögnaktigheter och det är inga ryska källor. Inläggen är av irländare, indier, amerikanare, engelsmän, greker, folk som tänker lite annorlunda än de stora massmedierna vill att man ska tänka.”
Vaddå vill att man ska tänka?? Det handlar inte om att tänka, det handlar om sanning och fakta. Inga konspirationsteorier i helvete eller lögner från Moskva kan radera fakta.

Att vara en lydig knähund åt diktatorer passar Kommunistiska partiet perfekt …

Bild från Gislaveds kommunistiska partis hemsida.