Vi fick höra om den ryske fascisten Alexandr Dugins dotter, Darja Dugina som enligt uppgift dödades i en bilbomb häromdagen.

RyZZlands egen rikshora – Maria Zakharova (utrikeZdepartementets egen taleZperZon), var snabb att pega ut ukrainska säkerhetstjänsten.
Enligt många andra OCH VETTIGA källor är dådet utfört av ryska Gestapo (FSB gemenligen kallat) och bomben var ägnad åt fascisten Alexandr Dugin då han gått för långt i sitt harvande om att Ukraina som stat ska raderas och ukrainare som folkgrupp elimineras.

Låter rimligt tycker jag. Vi har sett FSB (KGB, NKVD … ryska Gestapo/SS) skoningslöst mörda oskyldiga “bara för att”: Bynaksk, Pechatniki, Kashirskoye Highway, Volgodonsk, Dubrovka Theater och Skola Nummer One i Beslan är alla, inte så vackra, exempel på hur Putins hemliga SS-polis fullständigt skiter i oskyldiga människors liv.